MENU
Aula_close Layer 1
Mobil menu

Hverdagen

STU Hue

Det laver vi

Morgensamling Vi starter hver dag med en morgensamling, og ser hver dag Ultra Nyt fra Danmarks Radio. Der bliver talt om dagen i dag, både i fællesskab og individuelt.

Krea Hver 14. dag har vi Krea værksted. Vi arbejder med forskellige materialer, og måder at udtrykke sig kreativt på som f.eks. tegnediktat.

Indkøb Vi tager ofte på indkøb i den nærliggende Fakta. Vi tager bybussen til byen, og foretager forskellige artede indkøb.

Madlavning Hver 14. dag tilbereder vi frokost. Forud for madlavningen er vi i Fakta og handle. Hver elev har deres egen indkøbsliste til formålet. Eleverne øver sig på at snitte, skrælle og tilberede forskellig slags mad. Ligeledes kan der eksempelvis trænes i bordækning, servering, anretning og oprydning.

LOOP Vi har en aftale med træningscenteret LOOP Ringsted, som er i gå afstand fra Åmarken. Træningen i LOOP foregår som cirkeltræning. Man starter et vilkårligt og ledigt sted i cirklen og guides automatisk rundt ved hjælp af et DING, der er indlagt i musikken. 

 Musikundervisning for elever på STU Åmarken

Eleverne, der går på Åmarken, har en fælles musiktime, som foregår på Ådalskolen en gang om ugen.  Læs mere om formålet med musikundervisningen længere nede på siden.

Danskundervisning

Eleverne vedligeholder og udvikler deres skrive- og læsefærdigheder. Læs mere om formålet med danskundervisningen længere nede på siden.

Dokumenter

Formål med musikundervisningen.pdf

Shape Created with Sketch.

Formålet med danskundervisningen er.pdf

Shape Created with Sketch.