Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Mobil menu

Afdeling Fredensvej

 

 

 Målgruppe

Afdeling Fredensvej henvender sig til unge med særlige behov, som har brug for en særlig ramme for at udvikle deres sociale, personlige og faglige kompetencer. Fredensvej henvender sig bl.a. til unge med generelle indlæringsvanskeligheder, skoleværing, angst, Autisme Spektrum Forstyrrelse eller andre og tilgrænsende problematikker og udfordringer. I forlængelse heraf, kan elever også være unge, som af forskellige årsager ikke har været i skole-eller uddannelsestilbud i en kortere eller længere periode. 

Afdeling Fredensvej er en STU for dig, der trives i et mindre miljø. Vi bor primært på 2. sal i bygningen, du kan se på billedet, men har også flere lokaler i denne. Vi starter alle morgener med at spise fælles morgenmad fra kl. 8.40 og går hjem igen kl 13.30 mandag til torsdag og kl. 12.30 om fredagen. 

I tiden mellem 9.00 og 13.30/12.30 er der undervisning, hvor vi f.eks. laver mad, så der altid er frokost til dig, vi går i træningscentret, vi producerer håndarbejde - i øjeblikket lysestager og håndtasker, som vi sælger for at tjene penge til vores årlige studietur.

I 2024 havde eleverne planlagt en tur til Hamborg, måske skal du være med til at planlægge 2025-studieturen? 

Klik på menuen til venstre, hvis du vil læse lidt mere om undervisningen og aktiviteterne på Fredensvej.