Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Mobil menu

IT, anvendelse i hverdagen og strategi

På denne side kan du læse mere om hvordan vi på Ådalskolen og STU Åmarken arbejder med IT på det specialiserede område.

Vores vision er at IT er en nødvendig og naturlig del af elevernes hverdag og undervisningen. På Ådalskolen og Åmarken skal vi derfor bruge IT til at understøtte børn og unges læring og ruste dem til at navigere i den digitale verden.

Ådalskolen og Åmarkens IT-strategi består af vision, målsætninger, indsatser og medarbejderkompetencer. Desuden et sæt "Non Negtiables" som er skolens aftalte rammer / fundament der ikke er til forhandling.

Grundtanken i strategien er, at IT skal anvendes der, hvor det giver mening og altid tilpasses den enkelte elev. Desuden at alle medarbejdere skal have et fokus på IT-didaktik.

På Ådalskolen og Åmarkens STU arbejder desuden overvejende iPad baseret. I den forbindelse har vi udarbejdet tre App landkort med inspiration til anvendelse af Apps på niveau og i forskellige kategorier. Desuden et overblik/landkort over vores udstyr i det vi kalder Teknologiværkstedet. Der ud over har vi på skolen en Ådal App portal, hvor elever og personale selv kan hente Apps fra en udvalgt gruppe på 250 forskellige apps. Alle mødelokaler og klasser er desuden forsynet med fjernsyn og AppleTV. Systemer og materiale anvendes dagligt af personalet og hele indsatsen understøttes af en udviklingsindsats som bla. indeholder, vidensdeling, onsdagsworkshops med "Hands on", indsatser ude i praksis samt fast sparring på teammøder.

Siden her rummer henvisning til vores IT-Strategi, tre versioner af vores App landkort samt overblik over vores udstyr til Teknologiværkstedet. Desuden artikler fra IT- og Medievejlederforeningens blad om hvordan vi har arbejdet med implementering af kompenserende teknologi på specialområdet.

Du kan finde yderligere information om vores skole ved at følge os på Linkedin.

Dokumenter

IT-Strategi for Ådalskolen og Åmarken

Shape Created with Sketch.

Artikel - Tilgængelighed

Shape Created with Sketch.

App Landkort - Niveau førskole

Shape Created with Sketch.

App Landkort - Niveau indskoling

Shape Created with Sketch.

App Landkort - Niveau mellemtrin

Shape Created with Sketch.

Teknologiværkstedslandkort

Shape Created with Sketch.