Rettighedsskole

Ådalskolen samarbejder med UNICEF Danmark, og i skoleåret 2017/18 begyndte vi målrettet at arbejde os fremad mod at blive en UNICEF rettighedsskole. Vi er glade og stolte over, at vi d. 5/10 2018 blev certificeret af UNICEF og at vi kan kalde os for en UNICEF Rettighedsskole.

En UNICEF Rettighedsskole forener elever, forældre, lærere og andet personale i et fællesskab, der er baseret på alle de gode værdier, der står i FNs Børnekonvention. Skolen er baseret på rummelighed, respekt, tryghed, engagement og ansvarsfølelse på en meget konkret måde, så værdierne bliver mere end bare ord. Alle undersøgelser peger på, at børn, som kender deres rettigheder og forstår dem i praksis, trives og behandler hinanden med respekt og værdighed.

Læs mere om rettighedsskolen